vezi mai mult

Prima pagină   »  PRESA   »  Noutăţi » Schimb de experiență în domeniul managementului și exploatării rețelelor de apă și de canalizare în cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare. Centrul de Instruire din cadrul SC Apavital SA, Iași, România (19 – 22.05.2019)
24
05.2019
Schimb de experiență în domeniul managementului și exploatării rețelelor de apă și de canalizare în cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare. Centrul de Instruire din cadrul SC Apavital SA, Iași, România (19 – 22.05.2019)
   
1387 Accesări  

Direcția Executivă a AMAC în colaborare cu S.C. Apavital S.A. Iași, România, în perioada 19 – 22 mai 2019, în cadrul Centrului de Instruire, a organizat schimbul de experiență în domeniul managementului și exploatării rețelelor de apă și de canalizare în cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare. În cadrul misiunii au participat 53 persoane, directori de întreprinderi, ingineri șefi, șefii secțiilor de apeduct și de canalizare, maiștri din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare membre AMAC.

Detalii...