vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Modulul 10: Rolul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și de canalizare în procesul de atragere a investițiilor, proiectare, construcție și dare în exploatare a obiectelor de alimentare cu apă și de canalizare. Grupul 2 (limba română).
30
10.2017
Modulul 10: Rolul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și de canalizare în procesul de atragere a investițiilor, proiectare, construcție și dare în exploatare a obiectelor de alimentare cu apă și de canalizare. Grupul 2 (limba română).
   
1960 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Direcția executivă a Asociației Moldova Apă-Canal (AMAC) în colaborare cu Institutul de Formare Continuă în domeniul Alimentării cu Apă și de Canalizare pentru membri AMAC (IFCAAC), cu suportul financiar al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în perioada 24-25-26 octombrie 2017, a organizat cursul de instruire pentru Modulul 10: Rolul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și de canalizare în procesul de atragere a investițiilor, proiectare, construcție și dare în exploatare a obiectelor de alimentare cu apă și de canalizare. Grupul 2 (limba română).