vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Cursul de instruire pentru Modulul: ”Particularităţile întocmirii situaţiilor financiare anuale şi a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2018. Aplicarea legislaţiei fiscale în anul 2019.” Grupul 3 (limba română)
18
02.2019
Cursul de instruire pentru Modulul: ”Particularităţile întocmirii situaţiilor financiare anuale şi a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2018. Aplicarea legislaţiei fiscale în anul 2019.” Grupul 3 (limba română)
   
14260 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În perioada 19 – 21 februarie 2019, în cadrul Programului Național de Creștere a Capacităților Operatorilor din domeniul Aprovizionării cu Apă și Canalizării, se v-a desfășura cursul de instruire ”Particularităţile întocmirii situaţiilor financiare anuale şi a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2018. Aplicarea legislaţiei fiscale în anul 2019”, dedicat specialiștilor contabili și economiști din cadrul operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare.

Materialul didactic din cadrul instruirilor este elaborat de către profesorii din cadrul ASEM, specialiștii din cadrul Inspecției Fiscale de Stat și CNASS.

Obiectivul general al Cursului de instruire constă în asigurarea consolidării şi dezvoltării capacităților legate de particularitățile întocmirii rapoartelor financiare anuale în domeniul alimentării cu apă și canalizare care sunt utilizate de către operatorii „Apă-Canal” din R. Moldova.

Cursul de instruire este organizat de către Direcția Executivă a Asociației “Moldova Apă-Canal” (AMAC) în colaborare cu Academia de Studii Economice din Moldova, cu suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale (MSPL) implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL) este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).