vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Cursuri tematice de o zi, privind instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor de măsurare a consumului de apă
01
04.2019
Cursuri tematice de o zi, privind instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor de măsurare a consumului de apă
   
1884 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

Asociația “Moldova Apă-Canal” (AMAC), în parteneriat cu Compania “SERVICE ENERGY NATURAL SISTEMS” S.R.L, în perioada 25 - 29 martie 2019, a organizat cursuri tematice de o zi,  privind instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor de măsurare a consumului de apă.

Instruirile sunt dedicate specialiștilor responsabili de instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor de măsurare a consumului de apă.

În cadrul instruirilor sau instruit și certificat 63 specialiști din cadrul întreprinderilor membre AMAC.

Scopul instruirilor respective fiind dezvoltarea și consolidarea capacităților operatorilor din segment, gestiunea durabilă a serviciilor, îmbunătățirea serviciilor de aprovizionare cu apă potabilă și de canalizare.

 

Direcția Executivă a AMAC aduce sincere mulțumiri Companiei “SERVICE ENERGY NATURAL SISTEMS” S.R.L, pentru suportul acordat în procesul instruirii specialiștilor din cadrul operatorilor serviciilor alimentării cu apă și de canalizare din țară.