vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Grupul 2 (04 – 06 februarie 2020) Cursul de instruire pentru modulul: ”Particularităţile întocmirii situaţiilor financiare anuale şi a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2019. Aplicarea legislaţiei fiscale în anul 2020”
04
02.2020
Grupul 2 (04 – 06 februarie 2020) Cursul de instruire pentru modulul: ”Particularităţile întocmirii situaţiilor financiare anuale şi a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2019. Aplicarea legislaţiei fiscale în anul 2020”
   
5987 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

La data de 04 februarie 2020, în cadrul Programului Național de Creștere a capacităților operatorilor serviciilor din domeniul aprovizionare cu apă și de canalizare, sa dat startul instruirilor dedicate specialiștilor contabili și economiști, grupul 2, pentru modulul: Particularităţile întocmirii situaţiilor financiare anuale şi a Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pentru anul 2019. Aplicarea legislaţiei fiscale în anul 2020.

Durata cursului – 30 ore/ 3 zile. Materialul didactic din cadrul instruirilor este elaborat și prezentat de către profesorii din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), specialiștii din cadrul Inspecției Fiscale de Stat și CNASS. La finele instruirilor participanții vor primi certificate de absolvire a cursurilor.

Obiectivul general al Cursului de instruire constă în asigurarea dezvoltării capacităților și ridicarea nivelului de cunoștințe și aptitudini a specialiștilor contabili și economiști din cadrul operatorilor „Apă-Canal” din Republica Moldova.

În cadrul instruirilor vor participa în jur de 17 participanți din cadru a 12 operatori de servicii de alimentare cu apă și de canalizare membre a AMAC.

Instruirile sunt implementate în contextul Memorandumului de cooperare dintre Asociația ”Moldova Apă-Canal” (AMAC) și Proiectul Modernizarea Serviciilor Publice Locale, implementat cu suportul financiar al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (MSPL/GIZ).

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova" (MSPL) este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).