vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Webinar tematic: Hotărârea ANRE R.M. Nr. 357 din 27-09-2019 "Cu privire la aprobarea Regulamentului privind principiile de efectuare a investițiilor în sectorul de alimentare cu apă și de canalizare". Hotărîrea ANRE RM Nr. 180 din 10.06.2016 cu privire la aprobarea "Regulamentului cu privire la stabilirea şi aprobarea, în scop de determinare a tarifelor, a consumului tehnologic şi a pierderilor de apă în sistemele publice de alimentare cu apă." (23 iulie 2020)
12
10.2020
Webinar tematic: Hotărârea ANRE R.M. Nr. 357 din 27-09-2019 "Cu privire la aprobarea Regulamentului privind principiile de efectuare a investițiilor în sectorul de alimentare cu apă și de canalizare". Hotărîrea ANRE RM Nr. 180 din 10.06.2016 cu privire la aprobarea "Regulamentului cu privire la stabilirea şi aprobarea, în scop de determinare a tarifelor, a consumului tehnologic şi a pierderilor de apă în sistemele publice de alimentare cu apă." (23 iulie 2020)
   
1020 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

 

Asociația ”Moldova Apă-Canal”(AMAC) în parteneriat cu Agenția Națională de Reglementare în Energetică (ANRE), și suportul Proiectului Modernizarea Serviciilor Publice Locale, implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (MSPL/GIZ), a organizat webinarul tematic: Hotărârea ANRE R.M. Nr. 357 din 27-09-2019 "Cu privire la aprobarea Regulamentului privind principiile de efectuare a investițiilor în sectorul de alimentare cu apă și de canalizare".  Hotărîrea ANRE RM Nr. 180 din 10.06.2016 cu privire la aprobarea "Regulamentului cu privire la stabilirea şi aprobarea, în scop de determinare a tarifelor, a consumului tehnologic şi a pierderilor de apă în sistemele publice de alimentare cu apă", dedicat directorilor de întreprinderi, inginerilor șefi și economiștilor din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare, membre AMAC.

 

          Formator în cadrul evenimentului a fost dnul. Vitalie Rață, șef secție Investiții, ANRE. Au fost discutate și abordate subiecte cu referire la baza legală de elaborare a Regulamentului, clasificarea investițiilor, procedurile de planificare și prezentare a planului anual de investiții, Regulamentul cu privire la stabilirea și aprobarea, în scop de determinare a tarifelor, a consumului tehnologic și a pierderilor de apă.

 

Astfel, peste 80 de participanți printre care directori de întreprinderi, ingineri șefi și economiști din cadrul întreprinderilor de alimentare cu apă și de canalizare, reprezentanți ai administrației publice locale, reprezentanți ADR, precum și alți specialiști din sector au participat la eveniment.

 

Nota

Direcția Executiva a AMAC cere scuze pentru problemele tehnice cu sunetul apărute pe perioada webinarului.

 

Proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova” (MSPL) care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului al Republicii Moldova și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ), Uniunea Europeană, Guvernul României, Guvernul Suediei și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC).


  1. Buletinul Informativ - Educațional, Nr 69: Hotărârea ANRE RM Nr357 din 27.09.2019 cu privire la aprobarea Regulamentului privind principiile de efectuare a investițiilor în sectorul de alimentare cu apă și de canalizare
  2. Buletinul Informativ - Educațional, Nr 51: Hotărîrea ANRE RM Nr. 180 din 10.06.2016 cu privire la aprobarea "Regulamentului cu privire la stabilirea şi aprobarea, în scop de determinare a tarifelor, a consumului tehnologic şi a pierderilor de apă în sistemele publice de alimentare cu apă"
  3. Video