vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » Natalia CIOBANU a susținut cu succes teza de doctor în științe inginerești | UTM
26
04.2021
Natalia CIOBANU a susținut cu succes teza de doctor în științe inginerești | UTM
   
650 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

 

În data de 23 aprilie 2021, dna Natalia CIOBANU, lect. univ. în cadrul Departamentului Alimentări cu Căldură, Apă, Gaze și Protecția Mediului, Facultatea Urbanism și Arhitectură, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM), a susținut cu succes teza de doctor în științe inginerești ,,Aplicarea sistemelor informaționale în dirijarea și optimizarea stațiilor de epurare biologică a apelor uzate (SCADA)" în cadrul Consiliului Științific Specializat D211.03-27, domeniul științific: 2 - Științe inginerești și tehnologii; specialitatea științifică: 211.03 - Rețele inginerești în construcții. Sincere felicitări cu prilejul acestei importante realizări profesionale, dnă Natalia CIOBANU!

 

Felicitări pe merit și conducătorului științific Dumitru UNGUREANU, dr. în științe tehnice, prof. univ., consultantului științific Nicolae SECRIERU, dr. în științe tehnice, conf.univ., precum și echipelor Departamentului AGAC și PM (șef - dr., conf. univ. Vera GUȚUL) și Facultății Urbanism și Arhitectură (decan - dr., conf. univ. Sergiu BEJAN)!

Tuturor le dorim multă sănătate și succese mari în continuare pe altarul științei!

 dr., conf.univ. Rodica SIMINIUC, șef Direcția Doctorat și Postdoctorat UTM,

dr. hab., prof.univ. Petru STOICEV, director, Școala Doctorală ,,Inginerie Mecanică și Civilă"

drd. Andrei PLATON, secretar

Sursa