Asociația “Moldova Apă-Canal”
Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est București – Palatul Parlamentului
27.09.2019
5026 Accesări

În perioada 22-24 septembrie 2019, delagația din Republica Moldova (46 persoane: directori de întreprinderi de alimenatre cu apă și de canalizare, ingineri șefi, primari, reprezentanți AMAC) au participat la Forumul Regional al Apei Dunăre – Europa de Est, organizat de către Asociația Română a Apei, care sa desfășurat la Palatul Parlamentului din București.

În cadrul evenimentului delegația a participat la Conferința ”Pierderi de apă 2019” și au vizitat expoziția EXPOAPA 2019. Alături de Conferința Tehnico-Științifică, Expoziția de echipamente și tehnologii specializate pentru sectorul apei, EXPOAPA, prezintă, an de an, cele mai noi soluții pentru îmbunătățirea performanțelor și creșterea eficienței tehnice și manageriale în sector. Manifestările Expo-Apa oferă posibilitate producătorilor și importatorilor de materiale și echipamente din sectorul apei să își prezinte cea mai bună ofertă, astfel încât proiectanții, constructorii și companiile de apă să poată să ia cele mai bune decizii pentru îmbunătățirea calității serviciilor prestate. De asemenea, cu ocazia Forumului Regional al Apei, profesioniştii din domeniu au ocazia de a-și face cunoscute atât realizările de peste an cât şi perspectivele de dezvoltare a societăţilor pe care le reprezintă, află soluții inovative de ultimă oră, pentru cele mai diverse domenii profesionale din sectorul alimentării cu apă și de canalizare-epurare.

Participarea la eveniment a fost posibilă datorită partenerilor de dezvoltare a Asociației Moldova Apă-Canal și anume Proiectul SDC-ADA “Consolidarea cadrului instituțional în sectorul alimentarii cu apa și sanitație din Republica Moldova (faza 01)”.

Copyright © 2024 Toate Drepturile Rezervate.