vezi mai mult

Prima pagină   »  Institutul de formare continuie   »  INSTRUIRI » 4-5 aprilie voi fi instruita 1 GRUPA ”Proiectarea, efectuarea lucrărilor de montare, punerea în funcțiune și darea în exploatare a stațiilor de pompare prefabricate pentru apa uzată și apa curată, produse de către firma Wilo, Germania”.
03
04.2017
4-5 aprilie voi fi instruita 1 GRUPA ”Proiectarea, efectuarea lucrărilor de montare, punerea în funcțiune și darea în exploatare a stațiilor de pompare prefabricate pentru apa uzată și apa curată, produse de către firma Wilo, Germania”.
   
2049 Accesări  

Votează: 0.0/5 (0 Voturi )

În perioada 4-7 aprilie 2017, în incinta Institutului de Formare Continuă în Domeniul Alimentării cu Apă și de Canalizare pentru membrii AMAC, se v-a desfășura cursul de instruire, pentru specialiștii din cadrul Direcţiilor locativ-comunale din teritoriu și Direcțiilor construcţiilor capitale a Primăriilor și Consiliilor Raionale, organizat de către AMAC în cooperare cu "Wilo România" S.R.L. Genericul seminarului: ”Proiectarea, efectuarea lucrărilor de montare, punerea în funcțiune și darea în exploatare a stațiilor de pompare prefabricate pentru apa uzată și apa curată, produse de către firma Wilo, Germania”.
4-5 aprilie voi fi instruita 1 GRUPA

1. Agenda (ROM)

2. Programa Studii

3. Lista Participantilor

4. Foto

5. Certificate

6. Prezentari